Το ξενοδοχείο Santa Marina Arachova αποτελείται από 41 δωμάτια (16 Classic & 25 Deluxe) και 2 σουίτες που προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για ξεκούραση και ηρεμία σε ένα πολυτελές και ζεστό περιβάλλον.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του Santa Marina Arachova διαθέτουν ιδιωτικά, ευρύχωρα μπαλκόνια με πανοραμική θέα στα βουνά και τη γύρω περιοχή.

Διαθέτουν επίσης πολυτελή επίπλωση, μαρμάρινα μπάνια, δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση 32'', αυτόνομη ρύθμιση θερμοκρασίας, κλιματισμό και τηλέφωνο, μίνι μπαρ, ηλεκτρονική μίνι θυρίδα, στεγνωτήρα μαλλιών, βραστήρα νερού, μενού μαξιλαριών, CD/DVD/MP3 player.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

 

ΔΩΜΑΤΙΑ

CLASSIC ROOMS (2 ΑΤΟΜΑ)

Όλα τα Classic δωμάτια διαθέτουν βεράντα ή μπαλκόνι με θέα, καθώς και μεγάλο μαρμάρινο μπάνιο, ώστε να μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας στο έπακρον.

Παροχές: Τηλεόραση 32'', μίνι-μπαρ, Μίνι-Χρηματοκιβώτιο, πρόσβαση στο internet, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό μίνι-χρηματοκιβώτιο και στεγνωτήρας μαλλιών. Το κρεβάτι είναι είτε υπέρδιπλο, είτε δυο μονά.

Book Room

DELUXE ROOM (2-3 ατομα)

Κομψό ευρύχωρο δωμάτιο με μαρμάρινο μπάνιο και επιβλητική θέα στο βουνό από το ιδιωτικό μπαλκόνι. Το Deluxe δωμάτιο διαθέτει ξεχωριστό χώρο για επιπλέον κρεβάτι για τρίτο άτομο και τραπεζαρία.

Παροχές: Τηλεόραση 32'', μίνι-μπαρ, μίνι-χρηματοκιβώτιο, πρόσβαση στο Internet, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό μίνι-χρηματοκιβώτιο και στεγνωτήρα  μαλλιών. Το κρεβάτι είναι είτε υπέρδιπλο, είτε δυο μονά.

Book Room


σουιτεσ

 

DELUXE SUITE (2-3 ατομα)

Άνετη σουίτα με επιπλέον χώρο καθιστικού, πολυτελές μαρμάρινο μπάνιο και επιβλητική θέα στο βουνό από το ιδιωτικό μπαλκόνι.

Παροχές: Τηλεόραση 32'', μίνι-μπαρ, μίνι-χρηματοκιβώτιο, πρόσβαση στο Internet, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό μίνι-χρηματοκιβώτιο και στεγνωτήρα μαλλιών. Το κρεβάτι είναι είτε υπέρδιπλο, είτε δυο μονά.

Book Suite

JUNIOR SUITE (2-3 ΑΤΟΜΑ)

Η μοναδική μας άνετη Deluxe σουίτα διαθέτει ευρύχωρη ιδιωτική βεράντα με απαράμιλλη θέα στο βουνό. Περιλαμβάνει ειδικό καθιστικό με υπέρδιπλο κρεβάτι και πολυτελή λευκά είδη.

Παροχές: Τηλεόραση 32'', μίνι-μπαρ, πρόσβαση στο internet, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό μίνι χρηματοκιβώτιο και στεγνωτήρα μαλλιών, καθώς και υπηρεσία προετοιμασίας κρεβατιού. Η Deluxe Σουίτα διαθέτει ξεχωριστό επιπλέον κρεβάτι για τρίτο άτομο καθώς και τραπεζαρία.

Book Suite

διαθεσιμοτητα